Vragenuurtje in aanloop naar Top2000-kerkdiensten

0
274

Met de tophitlijsten-aller-tijden aan het eind van dit jaar werpen ook de Top2000-kerkdiensten weer hun schaduw vooruit. Voor wie zich (opnieuw) in het gewoel wil storten is er komende maandag, 3 oktober, een vragenuurtje.

De aanmeldingen voor deze speciale eindejaars-kerkdiensten komen inmiddels bij de organisatie binnen. Initiatiefnemer ds. Fred Omvlee roept iedereen die met het idee voor zo’n dienst rondloopt, op om zich aan te melden op Top2000kerkdienst.nl.

Maar voor wie er nog onbeantwoorde vragen over heeft, inspiratie zoekt of op een of andere manier hulp nodig heeft, is er op 3 oktober een vragenuurtje. Deelnemen kan door een mailtje op te sturen, waarop een retourmailtje volgt met daarin de link voor het vragenuurtje.

In gesprek
Het is bijna tien jaar geleden dat de eerste Top2000-kerkdiensten werden gehouden “en wat we toen hoorden, horen we nog steeds”, aldus Omvlee. Hij noemt onder andere: “Mooie cross-over tussen het evangelie en de muziek uit de Top2000″, en: “Heel inspirerend om met de muziek en de teksten van de Top2000 in gesprek te gaan.”

Foto: Pixabay/Marvin Ahlers