Faalkunst – vallen en opstaan

0
194

Dit is het derde deel in de serie ‘Adem de dag’ van Mirjam van der Vegt. Zoals ook de andere twee reeds verschenen delen is dit een boekje waarbij je zelf rustig aan de slag kunt gaan met het thema. Ieder hoofdstukje begint met een inspirerend stukje tekst en wordt gevolgd door een opdracht. Dat kan zijn het tekenen van iets waar je aan moet denken, het schrijven van een creatieve tekst, het beantwoorden van ontdekkingsvragen, een gebed of het bestuderen van een gedeelte uit de Bijbel. Het boekje is versierd met tekeningen die zich er goed voor lenen zelf in te kleuren.

Tekst: Rineke Peterson

De teksten in dit boekje concentreren zich rond het thema falen en opstaan. Alle teksten zijn duidelijk goed doorleefd. Ze helpen je om te leren omgaan met mislukkingen en successen. Mirjam weet waar ze het over heeft. Uit haar teksten en de bijbehorende verwerkingsopdrachten blijkt autoriteit.

Dit werkboek leent zich er goed voor om in een groep te gebruiken, maar ook om persoonlijk te gebruiken in je stille tijd. Door de mooie lay-out is het een heel leuk boekje om cadeau te doen aan iemand. Dit boekje is ook in een pakket van vijf stuks te bestellen,

Faalkunst – vallen en opstaan
Mirjam van der Vegt
uitgeverij Boekencentrum
ISBN 978 9023950691
ISBN pakket vijf stuks 9789023950714
paperback, prijs € 4,95