Uitdaging in 2023

Je hebt het vast al gelezen in het november-nummer van Uitdaging: Uitdaging gaat in 2023 een beetje veranderen. Dit is het nieuwe motto: het Evangelie omarmen én doorgeven. Dat betekent dat je in Uitdaging straks vooral artikelen en verhalen vindt van mensen (en organisaties) die… het Evangelie omarmen én doorgeven, in Nederland en over de hele wereld.

Het hele interview kun je hier teruglezen.

Andere vorm
We hopen het blad in 2023 twee keer uit te mogen geven: begin mei en eind november. De nieuwe Uitdaging krijgt een andere vorm. Geen krant, maar een klein magazine (A5-formaat), een kleine 100 pagina’s dik. Net als voorheen blijft Uitdaging trouwens gratis bij je op de mat ploffen. De website verandert natuurlijk mee. Vanaf 1 februari wordt deze site dus vernieuwd. De huidige website willen we ook nog een poos beschikbaar houden, op een eigen webadres. Zodra dat adres bekend is laten we dat hier weten.

We zien ernaar uit hoe God ons in dit avontuur zal leiden. Dat betekent natuurlijk ook dat het nog best een beetje anders kan lopen dan hoe ik het hierboven opgeschreven heb… Maar dit is in ieder geval het plan zoals het er nu ligt.

Samenwerken
We hopen ook te gaan samenwerken met mensen en organisaties die passen bij ons motto. We hebben al een heel aantal mooie gesprekken gevoerd en de nodige partners zijn inmiddels aangeschoven. Ook samenwerken: stuur een mailtje naar redactie@uitdaging.nl.

Misschien wil je ook bidden voor dit hele proces en voor het vervolg van Uitdaging? Dat zouden we ontzettend waarderen. Stuur dan ook even een mailtje, want dan kom ik graag met je in contact.

Hartelijke groet!
Wijnand Voogdt


Naar de homepage