Missiedag OM in Nijkerk: het is de hoogte tijd om in actie te komen

0
156

De Missiedag van Operatie Mobilisatie is dit jaar op 2 juli in Nijkerk. OM noemt het ‘een dag om te vieren dat het Evangelie nog steeds wereldwijd wordt verspreid’. Maar dat is nog lang niet genoeg, want: ‘hoe bereiken we nu echt iedereen met het Goede Nieuws van Jezus? Het is de hoogste tijd om in actie te komen’.

Teneinde elkaar te ontmoeten en te inspireren is er een programma samengesteld dat tweemaal wordt afgewerkt. Bezoekers kunnen zich voor een van de twee aanmelden, een van 10.00 tot tot 13.00 uur, en een van 14.00 tot 17.00 uur. Alles speelt zich af op de locatie van OM in Nijkerk, aan de Van ’t Hoffstraat 34.

Gedurende die tijd is het (onder andere) mogelijk zendingswerkers van over de hele wereld te ontmoeten, een voormalige ‘onbereikte’ uit Zuid-Azië te ontmoeten, te genieten van een optreden van de band LEV, mee te bidden voor verspreiding van het evangelie en te ontdekken hoe je zelf bij wereldzending betrokken kunt raken. Ook voor de kinderen worden activiteiten georganiseerd.

Mission Express
Tijdens de Opwekking-pinksterconferentie maakten honderden mensen voor het eerst een reis door de nieuwe experience van OM, de Global Mission Express. “De reacties waren heel gaaf. Mensen deelden dat ze geprikkeld en bemoedigd waren om het Goede Nieuws niet alleen voor zichzelf te houden, maar het te gaan delen met de mensen om hen heen”, aldus OM. De ‘levensveranderende ervaring’ is ook (weer) mee te maken op de Missiedag.
Aanmelden kan via de website van OM.