Uitgeverij Jongbloed biedt HSV Studiebijbel nu ook online aan

0
153

Uitgeverij royal Jongbloed heeft aan de online uitgave nu ook de HSV Studiebijbel is toegevoegd. Het gaat om de complete tekst van de Herziene Statenvertaling, aangevuld met aantekeningen, inleidingen, kaartjes en artikelen.

De uitgave is een aanvulling op de reguliere uitgave van de HSV, die al sinds de verschijning ervan op papier, ook online kan worden geraadpleegd. Daarvan wordt volgens Jongbloed maandelijks door tienduizenden bezoekers gebruikgemaakt.

Op herzienestatenvertaling.nl is snel en eenvoudig de hele Bijbel te doorzoeken. Met een gratis account kunnen favoriete Bijbelteksten opgeslagen en aantekeningen gemaakt worden. Dat account is vanaf heden uit te breiden met een licentie die toegang tot de HSV Studiebijbel geeft.

In die uitgave zijn in de bestaande tekst rode icoontjes opgenomen, te herkennen aan de S van Studiebijbel. Die geven toegang tot de vers-notities die in de fysieke Studiebijbel onderaan iedere pagina zijn opgenomen. Wanneer wordt doorgeklikt naar dwarsverwijzingen dan worden die teksten als pop-up vertoond. Verder zijn er nog de extra teksten en afbeeldingen uit de Studiebijbel.

Er zijn ook licenties verkrijgbaar in combinatie met fysieke exemplaren van de Studiebijbel. Op de website van Royal Jongbloed is meer informatie te vinden, onder andere over kosten van een en ander.