Jaar lang gratis peuterbijbel voor iedere pasgeboren baby

0
225

Ouders die tussen 1 juli 2021 en 30 juni 2022 een baby krijgen, kunnen in deze periode een gratis peuterbijbel ophalen in de christelijke boekhandel. Daarvoor moeten ze een geboortekaartje of geboortebewijs van hun zoon of dochter kunnen tonen.

Met de actie wil De Wonderwolk zoveel mogelijk kinderen en gezinnen bereiken met Gods liefde. De Wonderwolk ontwikkelt materialen voor de geloofsopvoeding van jonge kinderen van circa twee tot zes jaar.

De Wonderwolk is een initiatief van Aisha Meel. Ze heeft het een verlangen om Gods liefde te delen met kinderen. “Ik doe dit vrijwillig en heb er geen winst mee voor ogen”, zegt ze. “Toch groeit het werk. Het is de afgelopen jaren gezegend. In mijn hart is een verlangen gegroeid om zoveel mogelijk kinderen onze nieuwe Peuterbijbel te geven. Dit wil ik doen door middel van een weggeefactie.”

Meer dan negentig christelijke boekhandels doen eraan mee. Is in een dorp of stad geen christelijke boekwinkel, dan kunnen ouders online terecht op de website van De Wonderwolk.

Ouders kunnen van 1 juli 2021 tot 30 juni 2022, binnen drie maanden na de geboorte, het geboortekaartje of -bewijs van hun eigen baby laten zien in een deelnemende boekhandel. Ze ontvangen daar de Wonderwolk Peuterbijbel cadeau. Er is één exemplaar per baby beschikbaar. Op www.dewonderwolk.nl/peuterbijbel is alle informatie te vinden, inclusief een lijst met deelnemende boekhandels.

De actie wordt ondersteund door Lees en Luister, het platform dat publiekscampagnes rond het christelijke boek organiseert namens de BCB. De BCB behartigt de belangen van christelijke boekhandels en uitgevers.