Trinity brengt digitale ep uit

0
150

Trinity heeft onlangs een nieuwe digitale ep uitgebracht met vijf songs waaronder een cover van Awake My Soul van Mumford & Sons. “We bezochten goede vrienden op de boerderij Morrisons at Hartwell dichtbij Dublin in Ierland. We schreven voor hen enkele nieuwe nummers. Dit resulteerde in een nieuwe ep”, legt zanger Elbert Smelt uit.

“Als zestienjarigen gingen we iedere zomer naar Ierland om te werken op een boerderij en missiewerk te doen aan de kust. We werden goede vrienden met de mensen van Morrisons at Hartwell, de boerderij dichtbij Dublin en de Wicklow Mountains”, vertelt zanger Elbert Smelt. “We besloten hen weer te bezoeken. We schreven drie nieuwe nummers voor hen. Dit resulteerde in een nieuwe ep.” Op de ep staat ook een cover van Awake My Soul van Mumford & Sons waar de mannen van Trinity hun eigen kleur aangaven door de inspiratie die ze putten uit de Ierse folk-sounds.

Voor de productie kregen ze hulp van Ian Eskelin uit Nashville. De nummers zijn onder andere te beluisteren via Spotify.