Afwisselend programma tijdens Dag van Hoop in Dordrecht

0
222

Vrienden van De Hoop houdt op 11 september na een jaar van afwezigheid weer een Dag van Hoop. Tijdens dit open huis op Dorp De Hoop in Dordrecht wordt een afwisselend programma geboden.  

Er is onder meer een sponsor-wandeltocht Vrouwen lopen voor Vrouwen door de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Het doel ervan is geld bijeen te brengen voor vrouwen in nood bij De Hoop en Terwille. De toch begint al om negen uur en er zijn twee opties: 12 of 23 kilometer. Na afloop gevolgd door een high tea.

’s Middags is er vanaf half drie een lofprijsevent, dat wordt verzorgd door Gerald Troost en Jannica van Barneveld. Gerald zal tijdens de Dag van Hoop zijn nieuwe nummer Goede strijd voor het eerst live ten gehore brengen. Spreker is voorganger en aanbiddingsleider Nelinda Troost. Alle drie zijn onderdeel van de evangelische gemeente Mozaïek 0318 in Veenendaal, een kerk die zijn naam uitlegt als ‘een kunstwerk van gebrokenheid waarbij Jezus de Kunstenaar is’.

Het is ook mogelijk om vanaf een uur gewoon een rondleiding te volgen langs de verschillende gebouwen op Dorp De Hoop en kennis te maken met medewerkers en cliënten.
Voor deelname aan wandeltocht, lofprijsevent en reünie is aanmelden nodig. Dat kan via de website van de vrienden, waar ook het programmaoverzicht te vinden is.