Gebedsinitiatieven voor boeren en overheid in stikstofcrisis

0
193

Dirk van Genderen doet in zijn wekelijkse nieuwsbrief DIRKs visie een oproep om te bidden voor de boeren, wier bedrijf en toekomst op het spel staan vanwege de stikstofreductie die de overheid wil bereiken. 

Voor de komende tijd staan in ieder geval twee gebedsbijeenkomsten op het programma in het Betuwse Buren. Corine en Jan de Goei van de christelijke zorgboerderij Benaja in Buren (Erichemsekade 12a) hebben daarvoor een ruimte beschikbaar gesteld.

De gebedsbijeenkomsten zijn gepland op donderdagavond 7 juli om 19.30 uur en op zaterdagmorgen 16 juli om 10.30 uur.

“Het zou goed zijn om dit op meerdere plaatsen te doen, verspreid over het land”, aldus Van Genderen. Hij is bereid om de initiatieven in zijn rondzendbrief op te nemen en indien mogelijk er ook aan mee te werken. Het contactadres: info@dirkvangenderen.nl.

Onlinegebed
Het wekelijkse onlinegebed op initiatief van emeritus predikant Robbert-Jan Perk had voor vandaag een extra sessie ingepland voor Nederland, de boeren en de overheid. De reguliere voorbedetijd voor Nederland is iedere vrijdag rond het middaguur. Wie belangstelling heeft om daaraan mee te doen kan een mailtje sturen naar robbertjanperk@planet.nl. Hij stuurt dan een linkje toe om van de partij te kunnen zijn.

Foto: Pixabay/Wolfgang Ehrecke