NEM plant in Voorthuizen reeks van zeven Reveil-evenementen

0
209

De Near East Ministry (NEM) heeft voor dit jaar op het eigen terrein in Voorthuizen weer een hele reeks Reveil-evenementen op het programma staan. Zeven in totaal, alle met een (iets) verschillende doelgroep.

In de zomer zijn er drie de Reveilweken: van 22 t/m 28 juli (voor jongvolwassenen), van 29 juli t/m 4 augustus (voor gezinnen) en van 5 t/m 11 augustus (een verdiepingsweek, vanaf 18 jaar). De mini-Reveilweek is van 25 t/m 29 mei. het thema dat in al deze weken centraal staat is ‘crisis, kruis, kracht’.

Er zijn drie Reveilweekenden: van 22 t/m 24 april (over een ‘gat in het evangelie’), van 17 t/m 19 juni (jongvolwassenen), en van 1 t/m 3 juli (over bidden met verwachting).

“Vorig jaar hebben we gezien hoeveel zegen God wil geven en dat het terrein, dat we bijna zestig jaar geleden van God hebben gekregen voor onder andere Reveil, ook nu zo prachtig en passend is. We hebben vorig jaar veel geleerd en voor dit jaar hebben we weer hele mooie dingen op stapel staan”, spreekt de NEM in haar nieuwsbrief als verwachting uit.

Alle informatie over de weken en andere initiatieven is te vinden op de website van de NEM.

Foto: beeld van de mini-Reveilweek van vorig jaar.