Samenwerkende organisaties houden JongeGezinnenDag

0
154

Zaterdag 8 oktober houden Stichting Generatio, Stichting Maak ze Sterk en de Levend Evangelie Gemeente een dag voor ouders en hun kinderen in de leeftijd van nul tot en met acht jaar.

Het thema luidt Op de Groei – Bouwen aan je gezin. “Tijdens onze spreekbeurten en cursussen valt het telkens weer op dat jonge ouders behoefte hebben aan informatie aangaande de (geloofs)opvoeding van hun kinderen die praktisch is en direct toepasbaar binnen het gezin”, aldus Rob Hondsmerk, oprichter en directeur van Generatio. “Aan die behoefte willen we tegemoetkomen tijdens deze JongeGezinnenDag.”

Anko Oussoren en Ingrid Plantinga van Kerkpunt spreken in het ochtendprogramma. Matthijs Vlaardingerbroek verzorgt dan het kinderprogramma. In de middag zijn er workshops voor ouders en kinderen samen. “We organiseren deze dag heel bewust voor ouders en kinderen samen. Daarmee vergroten we ook de mogelijkheden om later thuis over dingen door te spreken en ze in de praktijk te brengen”, aldus Hondsmerk.

Meer informatie over deze dag bij de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug is te vinden op de websites van generatio en maakzesterk. Toegang is gratis (wel collecte), aanmelden is noodzakelijk.

Foto: Pixabay/Tookapic