Bobby Schuller (Hour of Power) op korte tour door Nederland

0
144

Bobby Schuller, de van het programma Hour of Power bekende tv-predikant, verzorgt deze week drie spreekbeurten in Nederland. Vanaf vandaag zijn het drie opeenvolgende avonden: Barneveld, Leiden en Drachten.

De avonden zijn overigens allemaal al volgeboekt. Erbij zijn kan echter nog volop via de live stream. De avonden beginnen om acht uur.

Het thema van de avonden is Houd moed – Geloven in onzekere tijden. Volgens presentator Jan van den Bosch is dat volop actueel, gezien het feit dat alle avonden snel uitverkocht waren. “We leven in onzekere tijden waarin mensen op zoek zijn naar houvast. Mensen hebben na de coronaperiode behoefte aan ontmoeting en bemoediging.”

Reddingsboei
Dat wordt beaamd door directeur Chris Tims: “Het afgelopen jaar kregen we bijzonder veel brieven, mails en telefoontjes van mensen die gewoonweg niet meer weten waar ze het moeten zoeken. Hoe mooi is het dat we als Hour of Power een boodschap van hoop kunnen meegeven. Het is voor veel mensen een reddingsboei.” De Schullers kijken er in ieder geval naar uit. Bobbyr: “Nederland heeft voor Hannah en mij altijd een speciaal plekje. Het is toch het land waar mijn grootvader vandaan kwam.”

De avonden worden muzikaal omlijst door een aantal verschillende artiesten. Zangeres Sarah Grandpre, bekend als soliste bij het Hour of Power-koor USA, zal optreden en een duet doen met zanger Remko Harms. Hij vertolkt ook eigen nummers. Artiest en producer Elvis E zingt gospelsongs.

Foto: Bobby Schuller samen met zijn vrouw Hannah.