Tentcampagne Bijbelstudie Centrum naar Wezep/Oldebroek

0
275

Het Nederlands Bijbelstudie Centrum (NBC) staat van zondag 6 t/m vrijdag 11 juni met een de tent bij Boomkwekerij Hoekert aan de Zuiderzeestraatweg 410, halverwege Wezep en Oldebroek. Het thema van de evangelisatiecampagne is ‘Bij met de Bijbel’. Coronaproof. 

Elke avond om acht uur is er een samenkomst. Het programma is te vinden op de website van het NBC, de organisatie rond Bijbelleraar Ab Klein Haneveld, die zelf tweemaal spreekt (zondag en vrijdag). Andere sprekers zujn Rasak Avakhti (maandag en woensdag) en Jacques Brunt (dinsdag en donderdag). Verschillende muzikanten verlenen hun medewerking.

“Wij willen mensen via deze campagnes confronteren met de inhoud van de Bijbel en we hopen hen nieuwsgierig te maken”, aldus Kleine Haneveld. “Ons uiteindelijke doel is dat zij, na tot erkentenis van de waarheid te zijn gekomen, die ook echt gaan bestuderen. Wij zien dat in de praktijk steeds minder mensen, helaas ook gelovigen, de Bijbel openen.”

Volgens Klein Haneveld is tentevangelisatie niet zo ouderwets als ze misschien lijkt. “De boodschap van de Bijbel is nu eenmaal tijdloos. We zien dat tijdens elke campagne mensen tot geloof of tot verdieping daarvan komen en worden aangeraakt door Gods Geest. Maar wij gaan niet primair voor de massa.”

Het is de zestiende zomertournee van het NBC. Na Wezep volgen nog Vroomshoop (20-25 juni), Amersfoort (26 juni-2 juli) en Urk (4-9 juli). Meer informatie: www.bijbelstudie.nl