Xpeditie 3.6.0. houdt dag over ‘geloofsopvoeding in nieuwe jas’

0
199

Zaterdag 23 oktober wordt in Ede het eerste Xpeditie Event gehouden. De gebeurtenis staat ‘in het kader van de geloofsopvoeding in de wereld van jouw kind. Het is geloofsopvoeding in een nieuwe jas’, aldus de organisatie, Xpeditie 3.6.0.

“En dat is nodig, want geloven en opvoeden is een uitdaging. Het programma is een Xpeditie in theater, buiten op het gras en in een grote tent. Op deze reis doet het gezin ontdekkingen over hun leven met Jezus”, zeggen de oprichters van Xpeditie 3.6.0., de zussen Annasjouk Nijhof en Hilde Sneep.

Ze kondigen een dag aan ‘vol verhalen, Make Some Noise Kids, fun, kijken, maar zeker ook doen’. “In de opvoeding willen we onze kinderen leren om zelfstandig te zijn en verantwoordelijkheid te nemen. Moet je alles kunnen of leren we ze ook om kwetsbaar te zijn en te zeggen ‘dit kan ik niet’, om te ontdekken dat we elkaar en God nodig hebben.”

Vernieuwend
Het Xpeditie Event is een belevenis die gezinnen maandelijks thuis kunnen voortzetten met Xpeditie@home. Xpeditie 3.6.0. maakt voor gezinnen kant en klare online materialen voor de geloofsopvoeding in de wereld van kinderen. Xpeditie 3.6.0. wil gezinnen inspireren en ondersteunen in de geloofsopvoeding zodat kinderen ontdekken wie Jezus is, wie ze zelf zijn en hoe ze met Hem kunnen leven. Xpeditie 3.6.0. staat voor vernieuwende invalshoeken, creativiteit en een aanpak die past in de wereld van kinderen.

Xpeditie 3.6.0. is voor gezinnen met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Het Xpeditie Event wordt gehouden in 50|50 Hotel- en Congrescentrum Belmont in Ede. Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op www.xpeditie360.nl,