Delise neemt duet met Lars Gerfen op

0
306
Delise
Fotocredits Helpgoed

Zangeres Delise nam samen met singer-songwriter Lars Gerfen een nieuwe single op die ‘Bij U is het goed’ heet en op 9 juni verschijnt. Beide muzikanten haalden hun inspiratie voor het duet uit Psalm 121.

De coronatijd bracht Delise ruimte en inspiratie om te werken aan nieuwe muziek. Ze ging onlangs samen met Lars Gerfen de studio in om te werken aan een duet. Inspiratie voor dit lied haalden de twee songwriters uit Psalm 121. Delise: “Soms kunnen situaties en omstandigheden waarin wij zitten, zó overweldigend lijken, dat ze ons lijken te overspoelen. Dit liedje is een reminder dat we omhoog mogen kijken en hulp mogen verwachten van God. Niet focussen op de omstandigheden, maar je blik op Jezus richten.”

“Een tijdje geleden heb ik Lars Gerfen gevraagd om samen te werken aan nieuwe muziek”, vertelt ze. “We hadden al snel een idee voor het liedje en we hebben de tijd genomen om het uit te werken tot deze single.” Bij U is het goed is een catchy poplied geworden met een uptempo beat. De muziek werd opgenomen in de studio van Reyer van Drongelen.

Delise schrijft al vanaf jonge leeftijd liedjes, maar besluit later toch rechten te studeren en aan de slag te gaan als jurist. Na een burn-out in 2015, keert ze in 2016 terug naar de muziek. Bij het schrijven van liedjes is haar geloof de belangrijkste inspiratieborn. Begin 2021 bracht ze een single uit met Elly Zuiderveld. ‘Bij U is het goed’ is onder andere via Spotify te beluisteren. Meer informatie: www.delise.nl