Verre Naasten biedt bijbelstudieboek voor thuis

0
274

Hulporganisatie Verre Naasten heeft onlangs twee gratis bijbelstudieboeken gemaakt voor gezinnen; eentje voor ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd en eentje voor ouders met kinderen boven de twaalf jaar. Het thema van deze boekjes is geloof delen wereldwijd. Steeds meer (hulp)organisaties bieden in deze coronatijd bijbelstudieboekjes aan omdat er behoefte is aan materiaal om thuis mee aan de slag te gaan omdat veel kinder- en jeugdactiviteiten in de kerken stil liggen. Daarnaast zoeken deze hulporganisaties naar eigentijdse manieren om informatie over hun projecten te delen. 

In de boekjes staan zeven stappen beschreven om met je kind(eren) te spreken over hoe je geloof wereldwijd deelt. Zo gaat stap 6 over bidden en staat er een bijbelstudie bij over Lucas 11 over Jezus spreekt over bidden.
In de boekjes staan ook verhalen over projecten in diverse landen waar Verre Naasten werkt. De organisatie doet dat in samenwerking met lokale kerken in bijvoorbeeld Sri Lanka die verbonden zijn met Nederlandse kerken.

Meer informatie: www.verrenaasten.nl