Worshipgroep InSalvation gaat op tour met Eline Bakker

0
168

De beperkingen zijn voorbij, de blik kan weer vooruit gericht. Vlak voor de eerste lockdowns in Nederland van kracht werden, was worshipband InSalvation begonnen met zijn EXODUS-tour. Wat een lange reeks concerten zou worden, werd onverwacht afgebroken. In september en oktober pakt InSalvation de draad weer op en trekt ze door alle provincies van Nederland met aanbiddingsavonden. Eline Bakker gaat als speciale gast mee.

De concerten staan in het teken van de recente albums die InSalvation en Eline Bakker uitbrachten. Het album EXODUS verscheen bij Integrity Music. De boodschap sluit aan bij hoe het land weer haar weg vindt na de pijn en onzekerheid van de afgelopen jaren. Iedereen heeft een plek of situatie die achtergelaten kan worden om samen de toekomst tegemoet te treden die God voor geeft.

InSalvation presenteerde onlangs ook het Nederlandstalige album Verwacht met liederen die dat verlangen dieper verwoorden. Verhoog Zijn Naam en Vul Dit Huis Met Uw Glorie zijn inmiddels landelijk bekend mede dankzij de opname in de bundel Opwekkingsliederen.

Eline Bakker gaat als speciale gast mee op tour. “Als we iets meenemen van de afgelopen twee jaar is het dat we meer willen samenwerken in het Koninkrijk van God” aldus Jafeth Bekx van InSalvation. “Daarom hebben we de handen in een geslagen en Eline gevraagd om met ons mee op tour te gaan.” Bakker werd bekend door de passie voor God die zij in liederen als Abba en Jezus Overwinnaar legt. Tijdens de avonden deelt ze doorlopend het podium met InSalvation en zal ze liederen zingen van haar albums Abba en Terug Naar Eden.