Arts & discipleship school houdt informatiedag

0
135

Onder de noemer ‘creatieve bootcamp’ start in 2023 een nieuwe serie creatieve lessen in Nieuwegein, de nieuwe locatie van I AM Arts & Discipleship school. De Bazuin familiekerk is nu samenwerkingspartner van I AM. Twee zaterdagen in de maand geven de docenten van I AM verschillende creatieve lessen op het gebied van beeldende kunst, theater en dans. Op 28 januari is er een open informatiedag.

Geïnteresseerden kunnen zich voor een losse les inschrijven voor € 50 of een strippenkaart kopen voor € 220 (inclusief administratiekosten). Ze krijgen dan 4 lessen en de 5e les gratis. De lessen beginnen om 10:00 uur en eindigen om 16:00 uur. Deelnemers moeten zelf een lunch meenemen. Voor koffie, thee en koekjes wordt gezorgd. Het eerste uur van de les wordt er bijbelonderwijs gegeven. Daarna start het creatieve lesprogramma.

I AM is een initiatief van theatermaker en kunstenares Carla Veldhuis van stichting Arts Alive en spreekster en kunstenares Jennifer Bakker. Ze vertellen dat het startte als een droom die uitgegroeide tot een concreet plan met stichting Intuitive Arts Movement en een locatie in Amsterdam. Onlangs werd de nieuwe locatie in Nieuwegein gevonden.
“Op zaterdag 28 januari houden we een open informatiedag waar geïnteresseerden kunnen proeven van ons onderwijs tijdens de creative bootcamp die dan gegeven wordt”, vertelt Jennifer Bakker. “Daarna krijgen ze informatie over de school en een rondleiding op de nieuwe locatie.” Opgeven kan op www.iam-creativeschool.eu