Arts & discipleship school start met creatieve bootcamp

0
133

Vanaf zaterdag 24 september begint I AM Arts & Discipleship school met creatieve lessen op de nieuwe locatie in Nieuwegein onder de titel ‘creatieve bootcamp’. De Bazuin familiekerk is de nieuwe samenwerkingspartner van I AM. Twee zaterdagen in de maand geven de docenten van I AM verschillende creatieve lessen op het gebied van beeldende kunst, theater en dans.

Geïnteresseerden kunnen zich voor een losse les inschrijven voor € 50 of een strippenkaart kopen voor € 220 (inclusief administratiekosten). Ze krijgen dan 4 lessen en de 5e les gratis. De lessen beginnen om 10:00 uur en eindigen om 16:00 uur. Deelnemers moeten zelf een lunch meenemen. Voor koffie, thee en koekjes wordt gezorgd. Het eerste uur van de les wordt er bijbelonderwijs gegeven. Daarna start het creatieve lesprogramma.

I AM is een initiatief van theatermaker en kunstenares Carla Veldhuis van stichting Arts Alive en spreekster en kunstenares Jennifer Bakker. Ze vertellen dat het startte als een droom die uitgegroeide tot een concreet plan met stichting Intuitive Arts Movement en een locatie in Amsterdam. Onlangs werd de nieuwe locatie in Nieuwegein gevonden.