Delise kondigt nieuw album aan

0
221
Delise
Fotocredits Helpgoed

Zangeres Delise wil in februari 2022 een nieuw album uitbrengen. De titel van het album is: Ik Ken Je. Naast deze veertien nummers tellende cd is, kondigt ze een bonus ep aan met zes live-opnames. In de aanloop van de release zal op 14 januari de single Ik Ken Je uitkomen, licht Delise toe.

Juist in deze tijd heeft Delise besloten om de release van het komende album te laten doorgaan. Zelf zegt ze het volgende over het album: “De cd ligt dicht bij mijn hart ligt en is heel persoonlijk is. Ik neem de luisteraar namelijk mee op reis langs  thema’s die mijzelf hebben geraakt in de afgelopen tijd. Denk aan onderwerpen als: dankbaarheid over de dingen die God geeft  en vertrouwen op Hem. Hij zegt tegen jou en mij: ‘Ik ken je’.”

“Ik schrijf mijn liedjes vaak naar aanleiding van een proces waar ik zelf doorheen ga. Wat dat betreft is liedjes schrijven voor mij een manier van verwerken. Met de liedjes van het nieuwe album hoop ik de luisteraar aan het denken te zetten, te laten genieten en te bemoedigen.”