Donateursactie moet Corrie ten Boomhuis open houden

0
250

Het Corrie ten Boomhuis zit in financieel zwaar weer. In de nieuwsbrief van het museum wijst (onbezoldigd) directeur Frits Nieuwstraten op de donateursactie die nu loopt. De actie houdt in dat wie 50 euro of meer doneert, het boek Vader Ten Boom gratis krijgt thuisgestuurd. 

Het Corrie ten Boomhuis ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van giften. Die vallen weg nu er geen bezoekers zijn. “Door corona is het Corrie ten Boomhuis al maandenlang gesloten. Dat betekent dat we zonder inkomsten zitten”, aldus Nieuwstraten. “De afgelopen maanden hebben we gebruikt om het nodige onderhoud te plegen. Dat is nu achter de rug. Alles is klaar om weer gasten te ontvangen.”

Zegen

De directeur verwacht spoedig weer beperkt open te kunnen gaan. Hij roept de lezers op tot het doneren van een financiële bijdrage om het Corrie ten Boomhuis in stand te houden. “Ongetwijfeld bent u, net als al die duizenden andere bezoekers, diep geraakt door uw bezoek aan de Barteljorisstraat. We hopen en bidden dat de boodschap van de familie Ten Boom u dichterbij Jezus heeft gebracht. Die zegen willen we anderen niet onthouden.”