I AM school organiseert creatieve zendingsreis

0
192

Ben jij creatief in schilderen en tekenen, en wil je hiermee anderen dienen? Dan daagt I AM Arts & Discipleship je uit om met de docenten en studenten van deze christelijke kunstopleiding mee te gaan op een creatieve zendingsreis. De reis vindt plaats in de meivakantie en duurt van 4 tot en met 8 mei. Het reisgezelschap verblijft in Good Shepherd Eifel in Schlausenbach. Dit is een groepsverblijf van een Nederlandse familie die vlakbij Amsterdam woont.

De deelnemers gaan een fresco op de voorgevel van het gasthuis schilderen onder begeleiding van een docent. In het programma van de zendingsreis staan ook enkele activiteiten in het stadje Prüm gepland waarbij het evangelie op een creatieve manier gedeeld wordt. Het plan is ook dat de deelnemers in de zogeheten Bijbeltuin van het huis een creatieve Hollandse avond voor de inwoners van het dorpje Schlaussenbach.

De kosten voor deze week zijn €289 per persoon voor een bed in een kamer met meerdere mensen. Het is mogelijk een 2-persoonskamer te krijgen, maar dan zijn de kosten €325 per persoon. Deze prijs is exclusief het vervoer. De deelnemers kunnen zelf besluiten of ze gaan carpoolen of op een andere manier (samen) reizen. Er zijn in totaal 20 plaatsen beschikbaar voor deelnemers. Meer informatie staat op de website van I AM: https://www.ia-movement.eu/parttime/ I AM organiseert christelijk kunstonderwijs voor parttime- en fulltime-studenten in de Credo Church in Amsterdam.

Binnengekomen bericht op 10 maart: de reis is gecanceld omdat in de Good Shepherd vluchtelingen uit de Oekraïne worden opgevangen.