LEV brengt jubileumboek uit

0
121

De Nederlandse band LEV bracht onlangs ‘Tot We Thuis Zijn’ uit, een boek en album waarin ze terugblikken op het 12,5 jarig bestaan van de groep. Door de coronamaatregelen konden ze niet touren met hun vorige album. Dit was niet makkelijk voor LEV, maar gaf ook de ruimte om dit boek en deze cd te maken.

‘We proberen het eerlijke verhaal te vertellen over het leven met God, met zowel de pieken als de dalen’, zei Liesbeth Koedoot laatst in een interview in het Nederlands Dagblad. In het lied ‘U Mag Erbij’ zingt ze over het delen van moeiten en zorgen met mensen om je heen en met God. Koedoot geeft eerlijk toe dat ze dat soms best moeilijk vindt.

In het boek staan persoonlijke verhalen, ervaringen en belevenissen die de bandleden delen. Maar er is ook ruimte gemaakt voor lezers om hun gedachten op te schrijven.  Op de laatste pagina staat een OR-code naar de bladmuziek die op deze webpagina te vinden is: www.bandlev.nl/bladmuziek. De productie is in eigen beheer gedaan. De distributie wordt verzorgd door Ecovata waar het ook te bestellen is. Meer info: www.ecovata.nl ISBN 9789491839900
LEV gaat vanaf 16 september op tournee.

Een uitgebreid artikel over het boek en het album komt in de papieren magazine van Uitdaging te staan dat in het najaar verschijnt.