NEM neemt alweer afscheid van directeur Wouter van de Fliert

0
145

Near East Ministry (NEM) neemt binnen het jaar alweer afscheid van de in januari aangetreden nieuwe directeur Wouter van de Fliert. De arbeidsovereenkomst wordt deze week, op 1 september, ontbonden.

Als reden geeft het bestuur van de NEM kortweg “verschil van inzicht”. In december stond Van de Fliert nog een “doorontwikkeling van de NEM als beweging van Reveil” voor ogen. Daar zal het onder zijn leiding niet meer van komen.

De NEM schrijft overigens positief over de scheidende directeur en bedankt hem zijn zijn vrouw voor onder andere “het vele werk dat zij in de afgelopen maanden gedaan hebben. Zij hebben zich ingezet voor het bezoeken van de regiogebedsgroepen, het opknappen van de gebouwen, het opvangen van de Oekraïense vluchtelingen en hebben beiden een bijdrage aan de Reveilweken geleverd.”

Het bestuur vraagt de NEM-achterban “te bidden om Gods leiding voor de medewerkers en vrijwilligers van de NEM en voor Wouter. In de komende tijd zullen wij ons beraden op de dagelijkse leiding en de ontstane vacature.”