OMF Nederland op zoek naar opvolger van directeur Kommers

0
156

OMF (Overseas Missionary Fellowship) Nederland gaat op zoek naar een nieuwe directeur. De huidige, Maarten Kommers, neemt aan het eind van dit jaar afscheid na vijftien jaar fulltime zendingswerk in binnen- en buitenland.

Kommers heeft zijn functie als directeur bij OMF dan zes jaar bekleed. Hij en zijn vrouw Arine gaan zich nu “oriënteren op een andere rol en plek in de samenleving”. De komende maanden gaan op het kantoor in Terschuur in het teken staan van overdracht van werkzaamheden en het werven van een nieuwe directeur.

Bestuursvoorzitter Joanne van Meeuwen van het OMF zegt dankbaar te zijn voor de ontwikkeling die OMF in de afgelopen jaren onder Kommers’ heeft doorgemaakt. “Er is binnen OMF meer nadruk komen te liggen op aanbidding van God als kern en doel van zending. Dat blijft onze focus bij het toerusten en uitzenden van nieuwe zendingswerkers.”

Foto: Beeld uit China, het land dat vanwege de China Inland Mission van oprichter Hudson Taylor speciaal aan OMF verbonden is.| Pixabay