Ralph van Manen houdt jubileumtour

0
207

Deze maand is de jubileumtour van Ralph van Manen begonnen. Samen met zijn voltallige band speelt en zingt de Veenendaalse artiest liederen uit zijn oude en nieuwe repertoire. Hij neemt je mee in zijn 30 jaar als muzikant. Meezingers als ‘Testify to love’ komen voorbij, maar ook nieuwe liederen van het album ‘De liefde nog het meest’ dat dit jaar verscheen.

De titelsong vormt het hart van het nieuwe album ‘De liefde nog het meest’. Dit lied heeft Ralph geschreven voor zijn vrouw Ineke. Terugkijkend op de afgelopen jaren, ziet hij dat zij er altijd voor hem is geweest. Zij is de stabiele factor in zijn leven, in hun gezin. Het is de liefde die hen door tijden van onzekerheid en verdriet heeft gesleept. Door de jaren heen is die liefde steeds sterker geworden en is zij voor hem enorm belangrijk.

Hij speelt op 18 en 19 november een ‘thuiswedstrijd’ in Veenendaal. Op 26 november is hij te zien in Zwolle en op 27 november in Dordrecht. Meer informatie over de tour is te vinden op www.ralphvanmanen.nl