Waar komt geluk vandaan?

0
332
Tijdens meer dan 250 reizen naar bijna zestig landen over de hele wereld heeft auteur Martien Timmer AA heel wat gelukkige mensen voorbij zien komen. Dit inspireerde hem om dit boek te schrijven over de connectie tussen het christelijke geloof en het beleven van geluk in het leven. ‘Waar komt geluk vandaan?

Klik hier om dit boek te bestellen!

Wanneer je een ogenschijnlijke subjectieve vraag wetenschappelijk en theologisch gaat benaderen, dan wordt het antwoord opeens zeer toegankelijk. De wijze waarop het onderwerp geluk wordt benaderd is doeltreffend en interessant. Daardoor trekt het meteen de aandacht van zowel de niet gelovige als de gelovige lezer. De insteek van het boek maakt dat je het zowel op theoretische wijze, als vanuit een spirituele interesse kunt lezen. De voorbeelden en verwijzingen maken de tekst een vanzelfsprekend bewijs van de connectie tussen christelijke normen en waarden en het ervaren van geluk in het leven. Het maakt het betoog sterk in tekst en vorm en daarmee meteen een blikvanger op wetenschappelijk niveau. Een interessant en vernieuwend boek, waar niet anders dan met volle interesse op gereageerd kan worden.

Martien Timmer AA is CEO van 3xM (More Message in the Media). 3xM is een stichting die christelijke televisie programma’s over sociale onderwerpen ondersteunt in moeilijke gebieden. Sinds 1989 is hij betrokken bij 3xM. Voor de stichting heeft hij meer dan 250 reizen gemaakt en hij is in bijna zestig landen geweest. De blijheid die hij zag in het arme West-Afrika was de aanzet voor dit boek. Het werd een studie waarin hij wetenschappelijk onderzoek vergelijkt met de Bijbel. Hij doet een aantal opvallende bevindingen en beantwoordt de vraag: ‘Wat zegt de oude bron de Bijbel over geluk vandaag?’

Waar komt geluk vandaan? – Een vergelijking van wetenschappelijke studies met de Bijbel
Martien Timmer AA
Aantal pagina’s: 222
Uitvoering Paperback
ISBN: 9789402242935
Verkoopprijs: € 20,50
* kosteloze verzending in Nederland en België