Rob Favier brengt single uit bij nieuwe oudejaarsconference

0
107

In de aanloop naar zijn oudejaarsconference heeft Rob Favier een nieuwe single uitgebracht, Het ego. Die is al online en Favier zal het lied ook tijdens de voorstellingen ten gehore brengen. Het thema van zijn oudejaarsconference is ‘Durven we het nog aan?’

Dat werd eigenlijk geboren uit zijn eigen overweging of het het wel aandurfde om na een bewogen jaar weer zo’n serie neer te zetten, zo laat hij in zijn nieuwsbrief weten. Inmiddels is die vraag geen vraag meer. “Ik heb wel meer ‘onverstandige’ dingen gedaan. En die maakten het leven uiteindelijk zeer de moeite waard.”

Hij wil daarmee trouwens ook zijn publiek uitdagen: “Samen nadenken over de vraag of we het allemaal nog wel aandurven. Maar dan wel met een dikke knipoog of een gulle lach en soms met een traan. En dan toch weer die rode draad waar we ons aan vast mogen houden…”

Oudejaarsconferences van Rob Favier zijn gepland in Alphen aan den Rijn (27 dec. Theater Castellum), Ridderkerk (28 dec. Goede Herderkerk), Nijkerk (29 dec. Kruiskerk) en Leeuwarden (30 dec. De Fontein)

In zijn muzikale bijdragen wordt hij bijgestaan door Jan Willem van Delft, Mark Dekkers, Nico Eijlers en Jonny Boston. Het ego is te beluisteren op alle streamingsdiensten, zoals: