Zendingsautoriteit Max Chismon spreekt dinsdagavond in Heerde

0
142

De grootste gebeurtenis op aarde. Dat is het onderwerp waarop de internationaal directeur van Simply Mobilizing, Max Chismon, dinsdagavond 14 november in Heerde komt spreken. Hij maakt deel uit van een beweging die nu in meer dan honderd landen actief is.

Simply Mobilizing is de organisatie achter de Kairos cursus, die een diepgaand inzicht geeft in de motieven van de Schepper achter wat wij wereldzending noemen. Heel kort gezegd is God bezig zijn schepping terug te winnen – dat is het verhaal, een slagveld eigenlijk, waarin de mensheid zich bevindt.

Chismon, afkomstig uit Australië, heeft derhalve veel te zeggen over betrokkenheid bij zending. Hij maakt momenteel een rondreis door Europa, waarbij hij begin komende week Nederland aandoet. Een van de statements van de Kairos cursus is: in de Bijbel vind je niet zozeer de oorsprong van zending, maar zending is de oorsprong van de Bijbel.

De avond vindt plaats bij de vestiging Heidebeek van zendingsorganisatie Jeugd met een Opdracht in Heerde, om half acht. De bijeenkomst is kosteloos bij te wonen (wel een collecte), aanmelden is niet nodig. Voor informatie is het e-mailadres kairos@ywam.nl beschikbaar.

De Kairos cursus wordt op meerdere plekken in Nederland gegeven.

Foto: Luchtopname van Istanbul, ooit Constantinopel, met zicht op de overgang over de Bosporus. | Pixabay/Ekrem