Door ruimhartige steun in 2022 gewoon weer een EO-Jongerendag

0
256

De EO-Jongerendag staat voor volgend jaar weer gewoon op het programma. Aan de oproep voor financiële steun van het publiek voor het evenement is ruim gehoor gegeven. Het stelde presentator Joram Kaat gisteren in de gelegenheid het startschot voor de kaartverkoop te geven.

Hij deed dat tijdens de BEAM-kerkdienst. De afgelopen maanden voerde BEAM, de jongerencommunity van de EO, een financiële actie de jongerendag samen mogelijk te maken. De EO kan niet meer de volledige kosten ervan opbrengen.

“Met z’n allen hebben we keihard actiegevoerd omdat we geloven dat de EO-Jongerendag niet mag verdwijnen en er is massaal gegeven”, aldus Joram Kaat. Sterker nog: “We zijn weggeblazen door de gigantische steun van onze achterban! Het is echt een groot cadeau en dit laat zien hoe belangrijk de EO-Jongerendag voor veel mensen is. We zijn alle giftgevers enorm dankbaar.”

In aanleg vindt de 46e EO-Jongerendag vindt, net als in 2019, plaats in Rotterdam Ahoy. De datum: zaterdag 11 juni. Het is een van de grootste christelijk evenementen van Europa waar duizenden jongeren samenkomen om hun geloof te beleven of voor de eerste keer kennismaken met de woorden van Jezus.

Tickets voor de EO-Jongerendag zijn nu te bestellen eojongerendag.nl. Op een later moment worden het thema en de artiesten bekendgemaakt.