‘Gelouterde managers’ Dees en Grievink bij Reveil Business Club

0
122

Twee ‘gelouterde interim-managers’ zijn te gast tijdens de bijeenkomst van de Reveil Business Club, 1 september in het bezoekerscentrum van Open Doors. De RBC is een initiatief van maandblad Reveil.

Directeur/bestuurder Maarten Dees van Open Doors gaat iets vertellen over zijn ervaringen als interim-manager en bedrijfsconsultant, en over zijn huidige werkzaamheden. Jan-Willem Grievink zal zijn licht laten schijnen over de politieke en maatschappelijke ontwikkelingen in ons land, toegespitst op de food sector en de retail.

Als interim-manager en bedrijfsconsultant verdiende Maarten Dees een goed belegde boterham. Het bestuurswerk voor Open Doors, dat hij al van huis uit kende, deed hij er in zijn vrije tijd bij. “Ik voelde me op een ander spoor gezet, toen ik werd gevraagd interim-directeur van Open Doors Nederland te worden.” Het woordje ‘interim’ is inmiddels verdwenen.

Voor een second opinion op hun strategie roepen ondernemingen als McDonalds, Van der Valk en Albert Heijn de hulp in van het Food Service Instituut Nederland (FSIN). Deze instelling werd in 2003 opgericht door retail-goeroe Jan-Willem Grievink. Hij heeft weinig op met het ‘groene geloof’ van CDA en CU, die volgens hem te ver zijn doorgeschoten in de maakbaarheidsgedachte.

In de wereld
De Reveil Business Club wordt gevormd door een groeiende groep ondernemers en leidinggevenden die het onafhankelijk christelijk maandblad Reveil een warm hart toedragen en als christen midden in de wereld staan. Meer informatie en aanmelden via de website van de RBC.