Israël-weekend rond thema ‘Israël, kruispunt van de wereld?’

0
137

‘Israël, kruispunt van de wereld?’ is het thema van het komende Israël-weekend op De Betteld in Zelhem, van 2 t/m 4 september. Het wordt een weekend met lezingen, aanbidding, workshops en gebed.

De organisatie, de Nederlandse afdeling van de Christelijke ambassade in Jeruzalem (IJEC), rekent op een tijd ‘om elkaar te ontmoeten en je liefde voor Israël en Gods volk met elkaar te delen’. Op vragen rond het thema (Hoe dan? Wat is Gods grotere plan? Wat zien we vandaag al gebeuren?) wordt ingegaan door mensen uit Israël zelf.

Sprekers zijn Jürgen en Vesna Bühler (de eerste is internationaal directeur van ICEJ) en Jacob Keegstra, voorzitter van ICEJ Nederland. Workshops worden verzorgd door onder anderen Jay en Meridal Rawlings en Vesna Bühler. De aanbidding staat onder leiding van het duo Peeber & Maaike en band. Verder zijn er een kinder- en tienerprogramma, stands en wat niet al.

Volledige informatie is te vinden op de IJEC-website. Alle bijeenkomsten zijn te volgen via Livestream. Ook daggasten zijn welkom, wel graag opgeven.