Mission Event OMF Nederland op 23 april buiten in Woudenberg

0
161

OMF Nederland heeft voor zaterdag 23 april aan het Henschotermeer in Woudenberg het Mission Event op het programma staan. De zendingsorganisatie belooft een boeiende en interactieve dag, waarop voor bezoekers door ‘zien, horen, proeven, ruiken en voelen’ zending dichterbij komt.

Op het programma staan onder andere een belevingsroute rond het Henschotermeer, verhalen, aanbidding en een ontmoetingsplein. Het duurt van 10.00 tot 17.00 uur; de wandelroute is zo ingericht dat die in twee uur is af te leggen. Bezoekers moeten zich van te voren aanmelden. Dat kan via de website, waarop ook alle andere informatie te vinden is.

De belevingsroute telt verschillende stations, die ieder een element van zending vertegenwoordigen. De stations zijn afwisselend en gericht op zowel inhoud als ervaring en zo dat alle zintuigen in actie moeten komen: zien, horen, proeven, ruiken en voelen.

De route eindigt op het ontmoetingsplein. Daar staan verschillende stands met informatie over zending. Voor wie interesse heeft om zich te oriënteren op (uit)zending naar Oost-Azië zijn OMF’ers aanwezig die open staan voor een gesprek. Er is live aanbiddingsmuziek en is er mogelijkheid voor het nuttigen van een versnapering. Het programma speelt zich geheel buiten af.