Creatieve school I AM start met parttime opleiding

0
256

Stichting Intuitive Arts Movement kreeg bij haar oprichting in 2020 meteen vragen over parttime studies bij haar creatieve vormingsschool I AM in Amsterdam. De fulltime opleiding start in september 2021. Onlangs maakte de stichting bekend dat er ook parttime studenten welkom zijn in dit eerste studiejaar. Op 22 juni is er een online informatieavond waarop meer verteld wordt over het parttime aanbod.

Parttime studenten bij I AM volgen samen met de fulltime studenten het bijbelonderwijs en de varialessen. Daarnaast is er voor een speciaal programma voor deze parttimers. Ze krijgen op de vrijdagmiddag elke week les in een andere kunstvorm. Dit kan de ene week theater zijn en de andere week dans. Alle lessen worden gegeven door vakdocenten die gespecialiseerd is in hun kunstvorm.

Ook zijn er drie fulltime blokken in het najaar van 2021 en voorjaar van 2022 waar de parttime aan deel kan nemen. Het gaat bijvoorbeeld om blok vier (van week 9 tot en met 15) waarin projectmatig werken centraal staat. Het onderwijs wordt gegeven in Credo Church Amsterdam. Niet onbelangrijk voor Amsterdam: deze locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer.