Songwriters maken speciaal Moederdaglied

0
261

De songwriters Lavi Frost en Tikva Joanne hebben het lied Samen Lopen geschreven voor Moederdag. Lavi Frost heeft Rwandese roots en brengt samen met haar man, de producer, liederen uit. Via haar muziek hoopt Lavi dat mensen rust en vrede ontdekken. Tikva Joanne werkt bij SeeYou (nieuwe naam voor Light for the World Nederland). Ze hoopt dat mensen hoop vinden door middel van haar muziek. In het nummer wordt het verhaal van de Rwandese Hana bezongen door de ogen van haar moeder.

Lavi Frost en Tikva Joanne schreven Samen lopen voor moeders over de hele wereld, omdat ze liefhebben en zorgen. Het lied is via Youtube te beluisteren. SeeYou gelooft dat bij God iedereen welkom is ongeacht huidskleur, handicap of overtuiging.

Bijbelstudieboek
In het onlangs verschenen bijbelstudieboek Onbeperkt Welkom deelt SeeYou persoonlijke verhalen zoals die van Yvelise (15) uit Rwanda, zeven bijbelstudies en handvatten om de ander te zien en welkom te heten. Het boekje kan gebruikt worden door bijbelstudiegroepen of thuis in het gezin.
In het boek staan QR-codes waarmee filmpjes geopend worden van bijvoorbeeld Yvelise.

Nauwelijks toegang
SeeYou is de nieuwe naam van Light for the World Nederland. Volgens SeeYou hebben kinderen en volwassenen met een (visuele) beperking in ontwikkelingslanden het extra moeilijk en krijgen ze nauwelijks toegang tot zorg, onderwijs en werk en leven vaak in armoede. Dit raakte oogartsen Martien en Jenny Cozijnsen enorm. Daarom richtten zij in 1982 een stichting op. SeeYou helpt deze groep mensen met (oog)zorg, onderwijs en werk. Ze doet dat samen met lokale gemeenschappen. “We zijn allemaal naar Gods beeld geschapen en waardevol en kostbaar in Zijn ogen.”
Meer informatie over SeeYou is hier te vinden: https://www.seeyoufoundation.nl/