Tijdens Opwekkingconferentie non-stop de héle NBV21 doorlezen

0
209

In vier dagen non-stop de hele NBV21, de jongste Nederlandse Bijbelvertaling, doorlezen. Dat is de uitdaging tijdens de komende Opwekking-pinksterconferentie, van 3 tot en met 6 juni in Biddinghuizen.

Wie aan de Bijbel Challenge wil deelnemen kan online intekenen. De challenge is een idee van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap. “We dagen bezoekers uit om in sessies van een kwartier non-stop de NBV21 te lezen, van Genesis tot en met Openbaring”, zegt Paul Abspoel, programmacoördinator Kerken bij het NBG.

Aanmelden is mogelijk via de website van het NBG. Het lezen verloopt in estafette en gaat dag en nacht door, van vrijdagmorgen tot en met maandagmiddag, in een speciale tent. Er komen ook enkele open tijdvakken. Op die momenten kunnen bezoekers aan de conferentie spontaan meedoen.

Groepen
Jeugdclubs, kringen en andere groepen die tezamen een aaneengesloten deel van de voorleesmarathon voor hun rekening willen nemen – bijvoorbeeld in de nachten – kunnen zich melden bij Patrick van der Plaat, relatiebeheerder Kerken of bij Paul Abspoel. Groepen krijgen een of meerdere uren toebedeeld. Ieder lid van de groep leest daarbinnen minimaal een kwartier voor.