Micha Zondag (17 oktober) duidelijk op de agenda gezet

0
217

‘Genieten van genoeg’ is het thema van de Micha Zondag, op 17 oktober. Op de website wordt ingegaan op de achtergrond van het thema. Aan de zondag zijn inmiddels diverse initiatieven gekoppeld. 

Zo verschijnt er een factsheet, ‘waarin een aantal schrikbarende cijfers ons laat zien dat het thema actueler is dan ooit’. De A4-flyers is binnenkort via de Micha-site te bestellen. Ook is inmiddels de nieuwe Micha Scheurkalender (voor 2022) beschikbaar. De kalender bevat allerlei tips, verhalen, strips en gedichten van mensen die bezig zijn om gerechtigheid te oefenen. Nieuw is dat op verschillende pagina’s kleurplaten van hedendaagse helden te vinden zijn. Ook het boekje Genieten van Genoeg van Martine Vonk is nog steeds verkrijgbaar.

Cursus

Volgende week, dinsdagavond 14 september, houdt Micha Nederland online informatiebijeenkomst over de geheel vernieuwde Micha Cursus. De avond is voor iedereen die zich op de cursus oriënteert of er binnenkort mee hoopt te starten. De cursus omvat zeven bijeenkomsten en gaat over wat de Bijbel zegt over gerechtigheid en hoe de deelnemers met hun talenten op het gebied van duurzaam en eerlijk handelen in Gods koninkrijk kunnen meewerken.