Aftellen naar Opwekking met videodagboek New Faith Network

0
135

In de aanloop naar Pinksteren draait momenteel het videodagboek van Opwekking. Om beurten leiden de sprekers van het volwassen- en het jongerenprogramma van Opwekking de luisteraar op weg naar het pinksterfeest.

Dat doen ze via een dagelijkse, korte overdenking op het christelijke streamingplatform New Faith Network. De sprekers zijn Ruben Flach, Christian Tan, Jannica van Barneveld, Mark Stoorvogel, Nadine de Vos en Gilbert Thera. Zij nemen je in de overdenking alvast mee naar de inhoud van hun preek van de Pinksterconferentie. Ruben Flach, directeur van Opwekking beet deze week het spits af.

“Het is heel mooi dat we als New Faith Network en Opwekking de handen ineen kunnen slaan om samen toe te leven naar Pinksteren. We hopen dat veel mensen geraakt worden door de inspirerende overdenkingen”, aldus Christianne Scholtens, redacteur bij New Faith Network.

Het dagboek is online te vinden op de website van New Faith Network: opwekking.newfaithnetwork.com.

Programma
Het programma van de Pinksterconferentie krijgt inmiddels aardig vorm. Al eerder maakte Opwekking de sprekers van het volwassenprogramma bekend, nu zijn ook het seminarprogramma, het programma van Youth.Opwekking, het Kinderplein en dat van de Bijzondere Mensen Tent bekend. Het programma wordt in de komende tijd verder aangevuld en is te vinden op de website ikganaaropwekking.nl.

Het thema van de conferentie is dit jaar ‘Diep geraakt’. Tijdens de diensten waarin aanbidding onder leiding van de Opwekkings- en de Jongerenband en prediking centraal staan, wordt het thema op verschillende manieren en afgestemd op de verschillende publieksgroepen.

Een groot deel van het programma kan via de livestream thuis worden gevolgd, op het platform van de digitale Pinkster­conferentie. De Pinksterconferentie is van vrijdag 3 t/m maandag 6 juni op het evenemententerrein van Walibi-Holland.