Christiaan Verwoerd geeft voorproefje van nieuw album

0
233

De afgelopen tijd ben ik intensief bezig geweest met het tot stand
brengen van een nieuw album. Het gaat ‘Mijn zekerheid’ heten en komt 26 november uit. “Het lied ‘Jezus, onze Messias’ heb ik als voorproefje op YouTube gezet”, vertelt Christiaan Verwoerd. “De liedjes zijn grotendeels ontstaan in coronatijd en ik denk dat deze voor veel mensen bemoedigend en aansporend kunnen zijn.”

Voor de productie van dit album is hij een aantal nieuwe samenwerkingen aangegaan. “Diverse muzikanten waaronder Elisa Krijsman hebben een prachtige bijdrage geleverd aan dit album, waardoor het een cd is geworden waar ik erg enthousiast en ook erg dankbaar voor ben.”

‘Mijn zekerheid’ bevat 12 nieuwe Nederlandstalige liedjes die gaan over de zekerheid die God biedt te midden van een onzekere wereld. “De liedjes variëren van aanbiddingsnummers tot verhalende en appellerende nummers. In deze snel veranderende wereld hebben we het nodig om aangespoord te worden om op Jezus gericht te zijn, en onze zekerheid te zoeken in de beloften van Gods Woord, het vaste fundament. Dat heb ik
geprobeerd in de teksten terug te laten komen. Een aantal liederen geven je ook een prachtig vooruitzicht op de hoopvolle toekomst met God.”