Uitdaging medewerker overleden

0
197
Iedere dag plaatste hij in de rubriek ‘vleugels van gebed’ een gebed op deze site waarin hij op een persoonlijke en zeer intieme manier met de Vader praatte. Nu is Teus Schep thuis aangekomen. Plotseling overleed hij door een combinatie van suikerziekte en hartfalen.

Teus was een zeer toegewijd christen, met een warm hart en een fijn gevoel voor humor. Aardse goederen en geld hadden voor hem geen waarde. Zijn hobby’s waren fotografie en het schrijven van gedichten. Teus leefde in intense afhankelijkheid van zijn Vader in de hemel en de Heere Jezus, en wilde zich laten leiden door Zijn Geest! Teus wandelde met God. Hij verlangde naar een opwekking waarin het volle, rijke en vreugdevolle leven met God en de omgang met Hem in het leven van elke dag zichtbaar wordt: wereldwijd, in Israël, in Nederland, in de kerken. Het was zijn intense verlangen om zijn leven in dienst daarvan te stellen. In dat grote geheel heeft hij op zijn manier mogen zaaien. God zal de wasdom geven. Maar zijn diepste verlangen was om altijd bij zijn Hemelse Vader te zijn. Dat verlangen is nu werkelijkheid geworden.

In zijn blijdschap om de Heer te dienen via deze site heeft hij veel gebeden vooruit geschreven. Die gebeden blijven wij de komende tijd plaatsen. Het worden zó gebeden vanuit de hemel.

Graag beëindigen wij dit ‘in memoriam’ met één van zijn gedichten. We zullen jou zeer missen Teus.

Het woelig water is tot rust gekomen
De reis, niet mak’lijk, is nu haast volbracht
Vaak zit ik over vroeger thuis te dromen
Soms peins ik over wat me wacht
Eén gaat er met me mee, dat weet ik vast
‘k Heb Hem aan boord genodigd, ’t roer gegeven
Nu ben ik veilig, ook als het water wast
Met vaste hand stuurt Hij de steven
De laatste branding door
’t Is of ik vaag al zingen,
Al louter vreugde hoor