Directeurswissel bij stichting IKEG

0
514

Per 1 september 2020 heeft stichting IKEG een nieuw directeursechtpaar: Marco en José Baan uit Alblasserdam. Het vorige directeursechtpaar, Marius en Amanda Storm, heeft IKEG 28 jaar mogen leiden.

Vanuit Zuid-Afrika kwam het echtpaar in 1992 naar Nederland om vanaf die tijd het werk aan te sturen. Familie Storm is in Apeldoorn gaan wonen en daar nooit meer weggegaan.

IKEG is een wereldwijde zendingsorganisatie die christenen helpt om niet-gelovige kinderen bekend te maken met het evangelie. De organisatie werkt in meer dan 190 landen en heeft 2500 fulltime werkers.

Marius Storm zal als teamlid doorgaan met bijbelonderwijs en het toerusten van kinderwerkers. Ondertussen is IKEG in een nieuw jasje gestoken: een nieuwe website en een nieuwe huisstijl.

We zijn dankbaar voor zo veel kinderwerkers die ondanks beperkingen in verband met corona op zoek gaan naar wegen om in contact met kinderen te komen of te blijven. Gods Woord geeft hoop en houvast in onzekere en verwarrende tijden. Juist in deze tijd kunnen we het verschil maken voor onze omgeving.

Bron: Stichting IKEG