Mercy Ships waagt zich op de markt van de adventskalender

0
125

Adventskalenders zijn er in soorten. Ook Mercy Ships doet dit jaar mee op deze markt. De Mercy Ships Adventskalender biedt 24 dagen “inspiratie, bezinning en bijzondere inkijkjes in het werk aan boord van de schepen”.

De kalender heeft zowel een fysieke als een digitale uitvoering. Deelnemers ontvangen vooraf thuis een (lekkere) verrassing, samen met een kraskaart die elke dag toegang geeft tot nieuwe inhoud. Dat sluit aan op de elektronische post, die dagelijks in de inbox belandt, met verhalen, puzzels en adventsgedachtes.

Deelnemers kunnen bovendien rekenen op exclusieve inkijkjes van bemanning, patiënten en het leven aan boord van de Africa Mercy en Global Mercy, de beide schepen waarmee de organisatie hulp verleent aan kansarmen. Zo is er een dagboek van een vrijwilliger, de Grote Mercy Ships Quiz en iedere week een prijsvraag.

Aanmelden voor de kalender is gratis. Bij voorkeur voor 24 november, zodat het pakket tijdig arriveert. Meer informatie en downloaden kan op de site van Mercy Ships.