Neema en ODMedia lanceren online christelijk filmkanaal Manna

0
176

ODMedia en Neema Media hebben met z’n tweeën een online christelijk filmkanaal gelanceerd. Het heet Manna en wie een abonnement neemt krijgt toegang tot (om te beginnen) meer dan honderd christelijke speelfilms, series en documentaires. 

De naam Manna staat voor het voedsel dat God uit de hemel liet vallen voor zijn volk in de woestijn. Dit manna is echter niet helemaal gratis, na twee weken proefkijken kost een abonnement 3,99 euro per maand. De initiatiefnemers spreken de hoop uit “kijkers te inspireren en te ondersteunen in hun geloof”.

Manna is te vinden op het gezinsvriendelijke kanaal op Amazon Prime Video. Het kanaal wordt elke maand aangevuld met nieuwe programma’s, zoals documentaires, series, films, muziekconcerten en meer. Klassieke titels zijn onder meer W.W.J.D., God’s Not Dead en Restoring the Shack.

ODMedia is verantwoordelijk voor de techniek en Neema Media verzorgt de inhoudelijke kant van Manna. Neema-directeur Paul van der Niet: “Vanaf het ontstaan van Neema in 2009 hebben we met ODMedia samengewerkt. Ons doel was en is nog steeds om mensen te inspireren door content. We zijn blij dat we daarbij gebruik kunnen maken van de kennis en het netwerk van ODMedia. Het heeft ons al veel gebracht en met Manna ontstaat een mooie nieuwe kans.”

Meer informatie is te vinden op www.mannachannel.online. Het Amazon-kanaal is te vinden op www.primevideo.com/manna.