OMF vindt nieuw onderkomen, maar zoekt nog een directeur

0
133

Zendingsorganisatie OMF Nederland zit nog midden in het proces van zoeken naar een nieuwe directeur. Omdat er nog geen zicht is op een opvolger van Maarten Kommers is Sam Lee benoemd als interim directeur.

Op die manier is er voor Kommers nog voldoende tijd om zijn interim-opvolger in te werken, aldus OMF in haar (gebeds)nieuwsbrief. Daarin wordt ook melding gemaakt van een al wel geslaagde zoektocht naar een nieuw pand als onderkomen.

Een brief aan de achterban waarin eind vorig jaar werd gevraagd om tips als alternatief voor het gebouw in Terschuur, leverde heel wat reacties op. Het werd een kantoorpand geworden aan de Zielhorsterweg 57 te Amersfoort, naast het station Amersfoort-Schothorst. Momenteel wordt gewerkt om het pand gebruiksklaar te maken.

De hoeveelheid tips, de snelheid waarmee ze binnenkwamen én “de mooie reacties die we ontvingen als antwoord op de brief” heeft de mensen van OMF Nedelrand aangenaam getroffen. Ze “hebben ons verrast, bemoedigd en opnieuw bevestigd dat er een betrokken en biddende kring mensen om ons werk heen staat”.

Foto: Gezicht op Xiamen (China, bakermat van de Overseas Missionary Fellowship). | Pixabay/Charlotte