Probleem Corrie ten Boomhuis: boeken kunnen niet naar eigenaren

0
214

De donateursactie van het Corrie ten Boomhuis is geweldig aangeslagen. Het probleem is echter dat lang niet iedereen het boek Vader Ten Boom toegestuurd kon krijgen. De betreffende donateurs hebben geen adres achtergelaten…

Vóór alles spreekt directeur Frits Nieuwstraten jegens de nieuwsbriefontvangers zijn dank uit: “Omdat wij bijna geen bezoekers konden ontvangen in 2020 en in de eerste vijf maanden van 2021 geheel gesloten waren, was onze kas leeg komen te staan. U bent zeer ruimhartig geweest waardoor wij onze missie met volle kracht kunnen voortzetten.”

Iedereen die (minimaal) 50 euro overmaakte, kon bovendien rekenen op toezending van het boek Vader Ten Boom. Maar in veel gevallen kreeg het Corrie ten Boomhuis niet de beschikking over hun adresgegevens. “Als u via ons IBAN geld overgemaakt heeft weten wij uw adres niet. Velen hebben gebruik gemaakt van het betalingskenmerk op de acceptgirokaart. Dit nummer herleidt ons naar uw adresgegevens. Anderen zijn vergeten dit betalingskenmerk bekend te maken, waardoor het moeilijk is om personen met gelijkluidende namen aan het juiste adres te koppelen”, aldus Nieuwstraten.

Herdruk

Vandaar zijn verzoek om de ontbrekende adresgegevens via shop@corrietenboom.com door te geven. Mogelijk moet nog even op het boek gewacht worden “aangezien herdrukt moet worden wegens de grote belangstelling”.