Publiek brengt in Barneveld laatste groet aan Jan Zijlstra

0
226

Wie de donderdag overleden evangelist Jan Zijlstra de laatste eer wil brengen, heeft daartoe morgen, dinsdag 14 september, de gelegenheid. In Barneveld is daarvoor van 15.30 tot 21.00 uur het gebouw van Doorbrekers (Thorbeckelaan 123d) geopend. 

Woensdagavond is er een al er een herdenkingsdienst, waarvoor de genodigden persoonlijk een uitnodiging ontvangen. Die dienst is tevens te volgen via een livesteam. De link daarvoor is op dezelfde dag te vinden op de website van Wings of Healing. Donderdag vindt in familiekring de begrafenis plaats.

De stichting Wings of Healing werd door Zijlstra opgericht nadat het tot een breuk was gekomen met zijn gemeente De Levensstroom. Wings of Healing gaf ook een persbericht uit bij het Zijlstra’s overlijden, een gevolg van de coronabesmetting die hij had opgelopen. Jan Zijlstra zou op 20 september 83 jaar zijn geworden.

“Hij heeft samen met zijn vrouw Herma 64 jaar lang het Evangelie gepredikt en was een zielenwinner pur sang die in zijn evangelisatie- en genezingsdiensten de bezoekers niet alleen over de Here Jezus vertelde, maar ook voor de zieken bad”, aldus het bericht. “In de loop der jaren hebben honderdduizenden mensen de diensten van Jan Zijlstra bezocht. Niet alleen in Nederland en België, maar ook op de Nederlandse Antillen, Suriname en Indonesië. De vele wonderen die God tijdens die diensten deed heeft hij jarenlang opgeschreven in het blad dat hij uitgaf, en rond 2010 een oplage had van meer dan 100.000 exemplaren.”