Rob Favier schrijft boek over besmettelijkheid

0
607

Onlangs rondde cabaretier, spreker en zanger Rob Favier zijn boek Het Leven Is Besmettelijk af. “Het concept heeft lag lang op de plank doordat ik het druk had. Maar nu ben ik echt zover dat ik in gesprek ben met diverse uitgevers.” Het boek bevat diverse columns, overdenkingen en de verhalen achter zijn liedjes. “Humor en ernst worden niet gescheiden. Want zo is het in het echte leven ook,” aldus Rob Favier.

Rob wil de komende maanden ook diverse liedjes als single uitbrengen, zoals De Tijd en Lintje. Laatstgenoemde probeert hij uit te brengen voor de jaarlijkse lintjesregen. Zelf is hij gevraagd om mee te helpen bij de uitreiking in Molenveld, de gemeente waar hij woont.
Hij heeft ook drie liederen gemaakt over corona die binnenkort verschijnen. Bij deze songs zijn tekeningen te zien van Arjen Niezen.

Het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) gaf hem ook een bijzondere opdracht. “Ik mocht vijf blogs schrijven over de lijdensgeschiedenis. Ik besloot deze niet te schrijven over de personen die daarin voorkomen, maar vanuit deze personages.” 
Rob Favier maakte voor het NBG eerder blogs over humor in de bijbel.