Stichting EFT stelt deze week op avonden De Relatietelefoon open

0
162

De Stichting EFT Nederland heeft speciaal vanwege de Marriage Week haar relatietelefoonlijn opengesteld. Tot en met vrijdag 18 februari is de lijn iedere avond open van zeven tot negen uur.

Mensen kunnen tijdens die uren vragen stellen over de zogenoemde emotionally focused therapy. ETF is een relatietherapie die is gericht op emoties en de verbinding tussen de partners. Ze is onder andere bekend door het boek Houd me vast van Sue Johnson. Op basis daarvan worden ook Houd me Vast relatiecurussen aangeboden.

Maar bellers kunnen via De Relatietelefoon ook gewoon de situatie van hun relatie aan een expert voorleggen. Na het bellen van nummer 085-0478288 krijgen ze een ETF-therapeut van de lijn, die contactgegeven noteert. Daarna belt een andere therapeut terug die vervolgens maximaal dertig minuten tijd uittrekt voor de vragensteller(s).

EFT heeft geen idee hoeveel van de belmogelijkheid gebruik zal worden gemaakt. Maar wie er onverhoopt niet kan komen, wordt aangemoedigd een bericht sturen naar info@eft.nl. Ook de mailers kunnen op antwoord rekenen.

Foto: Unsplash/Priscilla du Preez