Zij Lacht Bijbel heeft zeer binnenkort ook een studie-editie

0
162

Nog deze maand of begin juni verschijnt bij uitgeverij Royal Jongbloed de Zij Lacht Studiebijbel. Het is een vervolg op de Zij Lacht Bijbel, waarvan inmiddels bijna 8000 exemplaren zijn verkocht.

De Zij Lacht Studiebijbel is de Studiebijbel in een nieuw, vrouwelijk jasje. Naast de volledige inhoud van de Bijbel (Herziene Statenvertaling) bevat de uitgave uitgebreide commentaren, context bij ieder Bijbelboek, kaarten, verwijzingen, tijdlijnen en nog veel meer.

In de nieuwsbrief van Zij Lacht schrijft Liza: “Ik weet nog goed dat ik met zwetende handen in gesprek was met Royal Jongbloed om hen te overtuigen van mijn idee voor een Zij Lacht Bijbel. Met enige voorzichtigheid durfden ze het aan om 500 exemplaren te laten drukken.” Wat gebeurde? “In één avond waren alle Zij Lacht Bijbels uitverkocht.”

“Bijna wekelijks krijg ik een bemoedigende mail of DM van een vrouw die me laat weten hoe de Zij Lacht Bijbel haar helpt om de Bijbel vaker te openen. Blijkbaar draagt de schoonheid van de buitenkant van het boek bij aan het ontdekken van de schoonheid aan de bínnenkant van het Boek.” Ze verwacht dat het met Zij Lacht Studiebijbel voor veel vrouwen het nog makkelijker wordt om de Bijbel te lezen én te begrijpen.

De Zij Lacht Studiebijbel is op de website zijlacht.nl reeds in de voorverkoop.