Zo vind ik het fijn

0
291
In deze serie worden jullie als paar voortdurend aangemoedigd samen te praten over veel belangrijke aspecten van jullie relatie. Daarin ligt de werkelijke waarde van deze studies. Dit keer is het thema jullie seksualiteit.

=============================================================
Iedere dag een nieuw artikel om samen met jouw partner te lezen en daarna aan de hand van een aantal vragen of opdrachten met elkaar te bespreken. De hoofdthema’s zijn: man/vrouw, communicatie, intimiteit, leefwereld en kinderen.
=====================================================================

Intimiteit

1. Klik hieronder op ‘overzicht’ en maak twee kopieën.
2. Zoek beiden een rustig plekje op en kruis die woorden aan die voor jou interessant, spannend en fijn zijn in de beleving van jouw seksualiteit en streep die woorden door die voor jou niet in aanmerking komen.
3. Kies vervolgens uit de woorden die je aangekruist hebt de drie woorden uit die voor jou het belangrijkst zijn.
4. Vertel elkaar eerst wat die drie belangrijkste woorden zijn en leg uit waarom dat zo is.
5. Praat daarna samen over de andere woorden die jullie hebben aangekruist en de woorden die jullie hebben doorgestreept.
6. Gebruik deze gelegenheid om open en eerlijk met elkaar te praten over de manier waarop jullie samen jullie liefde vieren in jullie seksualiteit. Wees daarbij positief en probeer de gevoelens en wensen van de ander te respecteren en te begrijpen.

Overzicht

===========================================================
Liefdevolle seks is een stukje hemel op aarde. Frank Harris
=============================================================